ဒေတာ ဖျက်သိမ်းခြင်းနှင့် ထုတ်ယူခြင်း
နောက်ဆုံး အပ်ဒိတ်: ၂၀၂၆ ခုနှစ်၊ နိုဝင်ဘာလ ၁၂ ရက်
သင့်အချက်အလက်ကို သင် ထိန်းချုပ်နိုင်သည်။ ဤစာမျက်နှာတွင် (က) ယခု ဘရောက်ဆာထဲတွင် သိမ်းထားသော ဒေတာကို ဖျက်နည်း၊ (ခ) အကောင့်စနစ် ရောက်လာပြီးနောက် အကောင့် ဒေတာကို ဖျက်သိမ်းခြင်း / ထုတ်ယူခြင်း တောင်းဆိုနည်းတို့ကို ရှင်းပြထားသည်။
၁။ ဘရောက်ဆာထဲက ဒေတာ ဖျက်နည်း (အခု လုပ်နိုင်သည်)
ယခုအချိန်တွင် သင့် ဒေတာအားလုံးသည် သင့်ဘရောက်ဆာထဲတွင်သာ ရှိသည် (localStorage)။ ဆာဗာတွင် ဘာမှ မရှိပါ။ အောက်ပါ နည်းလမ်းများဖြင့် ဖျက်နိုင်သည် —
- Tool တစ်ခုချင်းစီတွင် ဖျက်ခြင်း:Due Date Calculator၊ Pregnancy Week Tracker၊ Baby Age Calculator တို့တွင် "ရှင်းလင်းမည်" ခလုတ် ရှိသည်။ Vaccination Tracker၊ Growth Tracker၊ Development Milestones တို့တွင် မှတ်တမ်းတစ်ခုချင်း ဖျက်ရန် ခလုတ်နှင့် "မှတ်တမ်းအားလုံး ဖျက်မည်" ခလုတ် ရှိသည်။
- ဘရောက်ဆာ ဒေတာအားလုံး ရှင်းလင်းခြင်း:ဘရောက်ဆာ၏ Settings → Privacy / Site data တွင် babykalay.com အတွက် သိမ်းထားသော ဒေတာကို ရှင်းလင်းလိုက်လျှင် Tools အားလုံး၏ မှတ်တမ်းများ တစ်ပြိုင်နက် ပျောက်သွားမည်။
ဘရောက်ဆာ ဒေတာကို ဖျက်လိုက်လျှင် ပြန်ရယူ၍ မရပါ — လိုအပ်သော မှတ်တမ်းများကို အရင် သိမ်းထားပါ။
၂။ အကောင့် ဒေတာ ဖျက်သိမ်းခြင်း တောင်းဆိုနည်း
အကောင့်စနစ် စတင်ပြီးနောက် သင့် အကောင့် ဒေတာကို ဖျက်သိမ်းရန် အောက်ပါအတိုင်း တောင်းဆိုနိုင်မည် —
- အီးမေးလ် [email protected] သို့ အီးမေးလ် ပို့ပါ။
(ဤလိပ်စာသည် ယာယီ ဆက်သွယ်ရန် လိပ်စာဖြစ်သည် — အတည်ပြုဆဲ။ အတည်ပြုပြီးနောက် ဤနေရာတွင် အပ်ဒိတ်လုပ်ပါမည်။) - အကြောင်းအရာ (Subject): "အကောင့် ဒေတာ ဖျက်သိမ်းရန် တောင်းဆိုခြင်း" လို့ ရေးပါ။
- အီးမေးလ်ထဲတွင် သင့် အကောင့် အီးမေးလ် လိပ်စာကို ထည့်ပါ — အကောင့်ပိုင်ရှင် ဟုတ်မဟုတ် အတည်ပြုရန် လိုအပ်သည်။
- တောင်းဆိုချက် လက်ခံရရှိပြီးနောက် ရက် ၃၀ အတွင်း ဆောင်ရွက်ပေးရန် ရည်ရွယ်သည် — ဤသည်မှာ ရည်မှန်းချက်သာ ဖြစ်ပြီး အာမခံချက် မဟုတ်ပါ။
ဒေတာ ဖျက်သိမ်းပြီးနောက် ထိုအကောင့်နှင့် ဆက်စပ်သော Tool မှတ်တမ်းများသည် ပြန်ရယူ၍ မရတော့ပါ။
၃။ ဒေတာ ထုတ်ယူခြင်း တောင်းဆိုနည်း
အကောင့်စနစ် စတင်ပြီးနောက် သင့် ဒေတာကို ထုတ်ယူရန် —
- အီးမေးလ် [email protected] သို့ အီးမေးလ် ပို့ပါ။
- အကြောင်းအရာ (Subject): "ဒေတာ ထုတ်ယူရန် တောင်းဆိုခြင်း" လို့ ရေးပါ။
- အီးမေးလ်ထဲတွင် သင့် အကောင့် အီးမေးလ် လိပ်စာကို ထည့်ပါ။
- တောင်းဆိုချက် လက်ခံရရှိပြီးနောက် ရက် ၃၀ အတွင်း ဆောင်ရွက်ပေးရန် ရည်ရွယ်သည် — ဤသည်မှာ ရည်မှန်းချက်သာ ဖြစ်ပြီး အာမခံချက် မဟုတ်ပါ။
၄။ ဖျက်သိမ်းပြီးနောက် ဘာဖြစ်မလဲ
- အကောင့် ဒေတာ ဖျက်သိမ်းပြီးနောက် သင့် အကောင့်နှင့် ဆက်စပ်သော Tool မှတ်တမ်းများ၊ Profile များကို ပြန်ရယူ၍ မရတော့ပါ။
- ဆောင်းပါးများ ဖတ်ရှုခြင်းသည် အကောင့် မလိုသောကြောင့် ဖျက်သိမ်းပြီးနောက်လည်း ဆက်လက် ဖတ်ရှုနိုင်သည်။
- ဥပဒေအရ သိမ်းဆည်းရန် လိုအပ်သော မှတ်တမ်းများရှိပါက ထိုမှတ်တမ်းများကို သက်ဆိုင်ရာ ကာလအတွင်းသာ သိမ်းထားပြီး ကာလကုန်ဆုံးလျှင် ဖျက်သိမ်းပါမည်။
ကိုယ်ရေးအချက်အလက် မူဝါဒကိုလည်း ဖတ်ရှုပါ —ကိုယ်ရေးအချက်အလက် မူဝါဒ။